Air Serbia – Prvi letovi za Rusiju i Izrael početkom avgusta

Air Serbia obnavlja devet linija sa sva tri srpska aerodroma tokom narednog meseca!

Avio kompanija Air Serbia obelodanila je planove da obnovi svoje linije za Rusiju i Izrael početkom avgusta 2020.

Po trenutnom planu, srpska avio kompanija bi trebalo da pokrene letove iz Beograda za Moskvu i Sankt Peterburg od 1. avgusta, dok će letovi za Krasnodar biti uspostavljeni od 3. avgusta. Na liniji Beograd Moskva, avio kompanija Air Serbia će leteti svakog dana, za Krasnodar tri puta nedeljno, a za Sankt Peterburg Air Serbia će imati dva nedeljna leta.

Navedeni datumi su okvirni, a zvanična informacija ruskih vlasti je da će međunarodni letovi biti ograničeni do 1. avgusta, ipak ruske zdravstvene službe su preporučile obnavljanje letova i pre ovog datuma.

Nakon što je Izrael objavio planove da od 1. avgusta ukine zabranu za međunarodne dolaske, avio kompanija Air Serbia je najavila da bi letove za Tel Aviv mogla da obnovi već dva dana kasnije, tačnije 3. avgusta.

Tokom današnjeg dana avio kompanija Air Serbia će pokrenuti liniju za Oslo, a pre nekoliko dana je obnovila letove za Madrid, Barselonu i Nicu.

Srpska avio kompanija planira da početkom avgusta pokrene i letove iz Niša za Baden Baden, Friedrichshafen, Geteborg, Bolonju i Ljubljanu, kao i letove iz Kraljeva za Solun.

Sve navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja i one su okvirne, jer avio kompanija zadržava pravo promene. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

16. jul 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
 1. kupljena karta

  goran kovacevic
   odgovori
  28/07/2020

  ja sam kupio kartu za 2 avgust za krasnodar pa me zanima kad ce letovi krenut u tom smeru

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar