Qatar Airways – obnovila letove ka najviše svetskih destinacija

Qatar Airways spremno iščekuje ponovno otvaranje granica

Avio kompanija Qatar Airways putnicima trenutno nudi letove do 86 destinacija širom sveta, što je trenutno više od bilo koje druge avio kompanije.

Putnicima iz Srbije ova avio kompanija trenutno nudi povoljne avio karte za letove za Bangkok, Maldive, Kuala Lumpur, Singapur, kao i destinacije u Australiji za koje možete trenutno da kupite avio karte po najnižoj ceni do sad.

Qatar Airways svojim putnicima nudi veći izbor i fleksibilnost nego ranije, jer oni mogu da besplatno promene datum ili destinaciju, avio karte važe dve godine, a ukoliko putnici žele da zamene avio karte za buduće putovanje, u tom procesu mogu da ostvare dodatnih 10% vrednosti iznosa.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Kako bi se putnici osećali sigurnije i udobnije tokom letova uvedene su dodatne mere sigurnosti i higijene koje podrazumevaju to da svaki putnik dobija lični set zaštitnih maski i vizira za lice.

Avio kompanija Qatar Airways je od početka koronavirus krize prevezla više putnika nego bilo koja druga avio kompanija. Iz katarske avio kompanije navode da su zbog toga stekli veliko iskustvo sigurnog i pozdanog prevoza putnika širom sveta, koje će nastaviti da primenjuju i na svim narednim letovima.

autor: Playtravel

28. jul 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Qatar Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Qatar Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar