Qatar Airways obnovio letove do više od 100 destinacija

Kupite avio karte po najfleksibilnijim uslovima do sad za više od 100 svetskih destinacija

Avio kompanija Qatar Airways je zvanično objavila da je ovih dana uspostavila let ka 100. destinaciji u svojoj mreži, ali je ovaj spisak nastavila da širi.

Uvođenjem dodatne destinacije, avio kompanija Qatar Airways trenutno obavlja više od 700 letova nedeljno, povezujući gradove na šest kontinenata.

Isplanirajte svoje naredno putovanje po najpovoljnijim uslovima do sad i kupite avio karte za letove iz Beograda za Bangkok po ceni već od 506 EUR, za Maldive po ceni od 640 EUR, za Melburn od 758 EUR, za Pert od 744 EUR ili za Sidnej po ceni već od 746 EUR.

Avio kompanija Qatar Airways garantuje fleksibilnost za sve avio karte kupljene do 31. decembra 2020. godine uz dvogodišnju validnost, a svojim putnicima nudi najviše standarde gostoprimstva uz besplatan internet tokom leta, istovremeno vodeći računa o sigurnosti i udobnosti putnika.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Sve cene su navedene za povratne avio karte, a dodatni troškovi su već uračunati u iznos.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Broj mesta po najnižim cenama je ograničen pa predlažemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

28. oktobar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Qatar Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Qatar Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar