Qatar Airways povećava broj letova ka regionu

Qatar Airways očekuje veći broj putnika u narednom periodu

Avio kompanija Qatar Airways očekuje da će obnoviti većinu svojih letova ka regionu, ali da to u mnogome zavisi od zahteva tržišta.

Katarska avio kompanija ovih dana će opet redovno leteti na linijama iz Dohe do Beograda ili Zagreb, a u narednom periodu mogla bi da obnovi i svoje linije za Sarajevo i Skoplje, što je za sad u planu od 28. marta 2021. godine.

Qatar Airways je nedavno povećao broj polazaka na liniji Beograd Doha sa tri nedeljna leta, na ukupno četiri nedeljno. Mada na liniji trenutno koristi manji avion Airbus A320, avio kompanija iz Katara će u ponedeljak leteti širokotrupnim avionom Boeing 787 Dreamliner, a nakon toga će na letovima koristiti letelice Airbus A321, i to od 15. decembra.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Sa druge strane, na liniji Zagreb Doha, avio kompanija Qatar Airways će od 26. oktobra leteti tri puta nedeljno, a dodatni, četvrti, let će uvesti od 14. decembra 2020. godine.

Kako navode iz avio kompanije, pojavljuju se pozitivni znaci i primećuje se velika želja putnika za putovanjima. Po njihovim rečima broj putovanja će nastaviti postepeno da raste, jer putnici imaju želju da putuju po svetu, ili zbog posla ili kako bi se opet sreli sa svojim prijateljima i porodicama. Ipak, prepreka su i dalje ograničenja ulaska u određene države.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

autor: Playtravel

22. oktobar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Qatar Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Qatar Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar