Qatar Airways – Uspostavljeni letovi Sarajevo Doha

Sarajevo četvrta destinacija u regionu ka kojoj avio kompanija Qatar Airways obavlja letove 

Avio kompanija Qatar Airways tokom jučerašnjeg dana pokrenula je liniju Sarajevo Doha.

Počev od 31. oktobra, avio kompanija Qatar Airways obavljaće letove između Sarajeva i Dohe četiri puta nedeljno: utorkom, sredom, petkom i nedeljom.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Letovi iz Sarajeva za Dohu nose oznaku QR0294 i predviđeni su za 11:40h (utorkom, sredom i petkom) sa dolaskom oko 18:55h po lokalnom vremenu u Dohu. Letovi nedeljom se očekuju oko 11:00h, sa dolaskom u Dohu oko 18:15h.

Na liniji iz Dohe za Sarajevo (oznaka QR0293) letovi se očekuju oko 06:40h (utorkom, sredom i petkom) kao i 06:00h (nedeljom) sa dolaskom na aerodrom Sarajevo oko 10:40 (utorak, sreda, petak) ili 10:00h (nedelja).

Najkraći letovi između Dohe i Sarajeva traju oko pet sati i dvadeset minuta, a avio kompanija Qatar Airways na ovoj liniji koristi letelicu Airbus A320.

Ovo je četvrti grad na prostoru bivše Jugoslavije ka kojem je avio kompanija Qatar Airways uspostavila letove, jer ona već obavlja letove za Beograd, Zagreb i Skoplje. Ova avio kompanija takođe ima letove i iz Sofije i Budimpešte za Dohu.

Putnici iz Sarajeva osim što sada imaju direktnu liniju za Dohu, takođe na raspolaganju imaju i letove ka preko 150 destinacija iz mreže avio kompanije Qatar Airways koje ova avio kompanija obavlja preko aerodroma Hamad International u Dohi.

Vašu avio kartu možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Qatar Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Qatar Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar