Red Wings – Pokreće letove za Moskvu

Treća avio kompanija uspostavlja direktne letove iz Beograda za Moskvu!

Avio kompanija Red Wings Airlines će u utorak tokom jutarnjih sati pokrenuti direktnu liniju iz Beograda za Moskvu.

Ruska avio kompanija planira da obavlja letove između Moskve (aerodrom Domodedovo) i Beograda tri puta nedeljno, a svi letovi su tokom prepodnevnih časova.

Utorkom i četvrtkom letovi iz Moskve za Beograd se očekuju oko 00:40h, dok su letovi subotom predviđeni za 07:00h. Sa druge strane, Red Wings Airlines planira polaske iz Beograda za Moskvu oko 03:30h utorkom i četvrtkom, kao i oko 10:00h subotom. Avio kompanija će letove subotom uvesti nakon završetka Svetskog prvenstva u fudbalu koje se trenutno odigrava u Rusiji.

Direktnu liniju Beograd Mosvka, Red Wings planira da obavlja tokom cele godine, a već 2019. kompanija planira da leti svakodnevno između dva grada.

Sve letove avio kompanija Red Wings Airlines će obavljati avionom Airbus A320 sa 180 putničkih mesta.

Red Wings Airlines će tako postati treća avio kompanija koja obavlja letove između Beograda i Moskve, jer na ovoj liniji već lete Air Serbia i Aeroflot.

Avio kompanija Red Wings je u prethodnom periodu zabeležila rast broja putnika od 200% i time je postala najbrže rastuća avio kompanija u Rusiji.

Avio karte možete da ih kupite odmah po najpovoljnijoj ceni online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

25. jun 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar