Ryanair pokreće nove linije iz Banja Luke

Ryanair povećava broj letova iz Bosne i Hercegovine

Low cost avio kompanija Ryanair planira da uspostavi nove linije iz Banja Luke.

Tokom zimske sezone, Ryanair planira da poveže Banja Luku i Geteborg, a prvi let je predviđen za 25. oktobar. Na ovoj liniji low cost avio kompanija planira da leti dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom.

Takođe, predstavnici britanske avio kompanije su ranije naveli da će u istom periodu biti uspostavljeni i letovi iz Banja Luke za Beč i Milano Bergamo. Ryanair trenutno leti i na linijama za Brisel Charleroi, Memmingen, Belin i Frankfurt Hahn, mada će linija za Frankfurt Hahn biti ukinuta krajem novembra, a letovi za glavni grad Nemačke obnovljeni tek tokom naredne letnje sezone.

Osim avio kompanije Ryanair, za Banja Luku leti još i avio kompanija Air Serbia na liniji Beograd Banja Luka, kao i tuska avio kompanija Freebird Airlines na čarter letovim za Antaliju.

Početkom letnjeg reda letenja low cost avio kompanija Ryanair takođe planira da pokrene liniju Pula Beč koja će biti sezonskog karaktera. To će biti četvrta linija na kojoj Ryanair saobraća, pored letova za Brisel Charleroi, London Stansted i Berlin (linija će biti obustavljena krajem oktobra).

Avio karte su u prodaji i možete da ih kupite odmah online po najnižoj ceni putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

18. avgust 2020.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar