Povoljne avio karte za ceo svet

Do kraja 19. jula kupite povoljne avio karte za brojne svetske destinacije

Ostalo su još samo dva dana do završetka velikih promotivnih akcija avio kompanija Emirates, Air France i Qatar Airways tokom kojih su ponuđene povoljne avio karte za destinacije u Južnoj Americi, Africi, Australiji i Aziji.

Avio kompanija Qatar Airways u svojoj ponudi ima primamljive cene avio karata za brojne destinacije u Aziji, Africi i Australiji, a avio karte možete da kupite već od 373 EUR. Promotivna ponuda važi za putovanja u periodu od 19. jula do 10. decembra 2017. godine. Celokupnu ponudu pogledajte ovde.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Francuska avio kompanija snizila je cene avio karata za destinacije u Južnoj Americi, pa do kraja sutrašnjeg dana pa na primer možete da kupite avio karte za Rio de Žaneiro i Sao Paolo po ceni već od 734 EUR.

Na listi se nalaze i druge atraktivne destinacije za putovanja u periodu od 16. avgusta do 15. decembra 2017. godine, kao i od 1. januara do 31. maja 2018. godine. Ovu ponudu možete pogledati ovde.

Na kraju, promotivna ponuda avio kompanija Emirates obuhvata letove iz Beograda za gradove u Aziji, Africi, Australiji i na Novom Zelandu.

Avio karte možete da kupite po ceni već od 495 EUR, a primamljivo deluje ponuda avio kompanije Emirates za destinacije u Australiji koje možete da kupite po ceni već od 954 EUR. Više detalja se nalazi na ovoj stranici.

Sve ponude se odnose na putovanja iz Beograda, a pošto je broj mesta ograničen savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar