Turkish Airlines – Od 21. juna ponovo letovi na liniji Beograd Istanbul

Krajem juna letovi tri puta nedeljno, a od jula Turkish Airlines svakog dana iz Beograda za Istanbul

Avio kompanija Turkish Airlines zvanično je najavila datum ponovnog uspostavljanja letova na liniji Beograd Istanbul, ali i ka ostalim destinacijama iz svoje mreže.

Kako je navedeno u saopštenju turske avio kompanije, Turkish Airlines će ponovo sleteti na aerodrom „Nikola Tesla” u Beogradu 21. juna 2020.

Nakon toga avio kompanija će, za sad, obavljati letove između dva grada tri puta nedeljno i to sredom, petkom i nedeljom. Od 1. jula trebalo bi da Turkish Airlines pokrene svakodnevne letove između Beograda i Istanbula.

Letovi iz Istanbula se očekuju oko 10:25h (let TK1081) sa dolaskom u glavni grad Srbije oko 11:05h, a letovi iz Beograda su planirani za oko 12:35h (let TK1082) sa sletanjem na aerodrom u Istanbulu oko 15:25h. Sva navedena vremena su lokalna.

Avio kompanija Turkish Airlines je pokrenula letove unutar Turske od 5. juna, a od 18. juna će pokrenuti linije ka Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Holandiji, Danskoj i Švedskoj. Avio kompanija planira da poveže ukupno 16 destinacija u navedenim državama sa 14 gradova u Turskoj.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

Online rezervacije letova avio kompanije Turkish Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Turkish Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar