Turkish Airlines predstavio nove uniforme za kabinsko osoblje

Predstavljen novi brend i nove uniforme turske avio kompanije

Povodom proslave 85 godina uspešnog poslovanja avio kompanija Turkish Airlines je odlučila da osveži izgled uniformi svog kabinskog osoblja.

Novi dizajn uniforme kabinskog osoblja će biti zvanično predstavljen za nekoliko dana, 29. oktobra kada Turska proslavlja Dan Republike.

Uniforma se sastoji od nove paleta boja brenda avio kompanije Turkish Airlines kojom dominiraju crvena i antracit, a ona se sastoji i od šešira, rukavica, haljina i druge opreme.

Turkish Airlines predstavio nove uniforme za kabinsko osoblje (1)

Autori dizajna navode da je inspiracija za nove uniforme došla od klasičnih elemenata turskog dizajna i kulture kao što su tradicionalni obrasci koji mogu da se vide u umetničkim staklarijama, kaligrafiji i keramici, a sve je upakovano u moderno ruho sa savremenim detaljima i teksturama.

Dizajn je kreirana uz novi slogan turske avio kompanije ,,FLOW” koji simbolično predstavlja dinamiku i energiju Istanbula kao i Bosfora koji naglašava položaj glavnog grada Turske koji spaja Istok i Zapad.

Turkish Airlines predstavio nove uniforme za kabinsko osoblje (1)

Osim redovne direktne linije Beograd Istanbul, avio kompanija Turkish Airlines putnicima iz Srbije i regiona nudi povoljne letove ka mnogim svetskim destinacijama, a specijalnu ponudu za Severnu Ameriku možete da pogledate ovde.

Kako ocenjujete izgled novih uniformi turske avio kompanije? Podelite Vaše mišljenje sa ostalim posetiocima Play Travel sajta!

autor: Playtravel

23. oktobar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Turkish Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Turkish Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar