Turkish Airlines – Specijalna cena Istanbul za vreme Festivala Lala

Kupite avio karte za Istanbul po specijalnoj ceni i posetite grad na Bosforu kada je on u najlepšem izdanju!

Kupite odmah avio karte po specijalnoj ceni za letove za Istanbul avio kompanije Turkish Airlines i posetite glavni grad Turske u najlepšem mesecu za putovanje.

Avio karte Beograd Istanbul možete da kupite odmah po ceni već od 79 EUR za letove u jednom smeru, dok povratne avio karte možete da kupite po ceni već od 186 EUR.

Cene su navedene za povratne avio karte uz standardnu uslugu avio kompanije Turkish Airlines.

Uz sve to, turska avio kompanija mislila je i na putnike koji žele da posetu Istanbulu iskoriste za šoping, pa je njima ponuđen besplatan prevoz 10kg dodatnog prtljaga (po zahtevu).

Festival lala se tradicionalno održava svake godine u Istanbulu tokom celog aprila. Lale u Turskoj obeležavaju istoriju i kulturu države, a poslužile su i kao velika inspiracija brojnim književnicima. Ovogodišnji Festival lala je 13. po redu koji se održava u gradu na Bosforu i cveće se može videti u svim krajevima grada: u parkovima, trgovima, baštama, kao i na prozorima stanova.

Broj mesta je po najnižoj ceni je ograničen pa predlažemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

17. april 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Turkish Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Turkish Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar