Turkish Airlines uvodi letove za Newark

Nova linija za Njujork: letovi svakog dana iz Beograda za Newark

Avio kompanija Turkish Airlines najavila je da će od maja naredne godine pokrenuti direktnu liniju za aerodrom Newark, kod Njujorka.

Počev od 25. maja 2020. godine, Turkish Airlines će povezati Istanbul sa jednim od najvećih njujorških aerodroma – Newark, istovremeno nudeći povoljne konekcije za letove iz Beograda.

Turska avio kompanija planira da leti svakodnevno za Newark, prema sledećem redu letenja: letovi iz Beograda za Istanbul se očekuju oko 09:15h, sa dolaskom u Istanbul oko 12:00h. Letovi iz Istanbula za Newark se očekuju oko 18:35h, sa sletanjem oko 22:30h na njujorški aerodrom.

U povratku letovi su povoljniji, jer imaju kraće presedanje na aerodromu u Istanbulu: polasci iz Newark-a se očekuju oko 00:25h sa dolaskom u Istanbul oko 17:10h, dok se let za Beograd očekuje oko 18:45h uz sletanje na aerodrom „Nikola Tesla” oko 19:25h. Sva vremena su lokalna.

Turkish Airlines obavlja letove i ka aerodromu Džon F. Kenedi (JFK) u Njujorku.

Turska avio kompanija trenutno leti ka više zemalja nego ijedna druga avio kompanija.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

15. novembar 2019.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar