Turkish Airlines uvodi letove za Vankuver

Povoljni letovi iz Beograda za Vankuver preko Istanbula

Avio kompanija Turkish Airlines zvanično je najavila da od juna ove godine planira da pokrene direktne letove između Istanbula i Vankuvera, uz povoljne konekcije iz Beograda.

Turska avio kompanija će uspostaviti direktnu liniju Istanbul Vankuver počev od 9. juna 2020. godine uz tri leta nedeljno i to utorkom, četvrtkom i nedeljom.

Nova direktna linija može da bude zanimljiva i putnicima iz Srbije kojima će avio kompanija Turkish Airlines ponuditi povoljne konekcije uz minimalno čekanje na letove.

Naime, turska avio kompanija poleće utorkom, četvrtkom i nedeljom iz Beograda za Istanbul oko 09:15h, uz sletanje na najnoviji aerodrom u Turskoj oko 12:00h. Polazak iz Istanbula za Vankuver je potom predviđen za 14:05h, a dolazak u Vankuver oko 15:50h.

U povratku, polasci iz Vankuvera se očekuju oko 17:20h, sa dolaskom u Istanbul oko 14:50h narednog dana (u ponedeljak, sredu ili petak), pa potom i poletanje iz Istanbula za Beograd oko 18:45h uz sletanje na beogradski aerodrom „Nikola Tesla” oko 19:25h. Sva vremena su lokalna.

Na ovaj način avio kompanija Turkish Airlines će dodati još jednu novu destinaciju u svoju mrežu letova, a već može da se pohvali time što leti ka više zemalja nego ijedna druga avio-kompanija.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

6. januar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Turkish Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Turkish Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar