Wizz Air još jednom odložio nove linije iz Beograda, suspendovane i druge linije

Wizz Air odložio svih devet novih linija iz Beograda

Low cost avio kompanija Wizz Air pomerila je datume prvih letova na novim linijama iz Beograda, a odloženi su i drugi letovi iz regiona.

Po novom planu koji je objavljen na zvaničnoj stranici low cost avio kompanije Wizz Air, letovi iz Beograda za Friedrichshafen, Lisabon i Barselonu sada će biti uspostavljeni od 1. septembra, za Brisel Charleroi, Keln i Hamburg od 2. septembra, za Milano i Oslo Sandefjord od 3. septembra, a dan kasnije, 4. septembra, i letovi na liniji Beograd Turku.

Ovo je već drugo odlaganja novih linija, jer je pre tek nešto više od nedelju dana avio kompanija navela da bi letovi mogli da budu pokrenti sredinom avgusta umesto tokom jula.

Wizz Air dodatno smanjuje i broj letova ka drugim gradovima regiona. Značajne promene je pretrpeo i red letenja sa aerodroma u Skoplju, gde su privremeno obustavljene četiri linije: za Rim, Veneciju, Eindhoven i Nuremberg. Navedene linije bi mogle da budu obnovljene tokom prve polovine avgusta. Iz Ohrida je takođe obustavljena linija za Memmingen koja bi trebalo da bude obnovljena od 19. avgusta.

Nakon što su italijanske i austrijske vlasti doneli odluku da zabrane letove iz država regiona, popularna low cost avio kompanija je prinuđena da privremeno stopira i linije Priština Milano, Podgorica Milano i Podgorica Beč. Takođe letovi između Tuzle i Dortmunda će biti obustavljeni do 27. oktobra 2020. godine.

Svi navedeni datumi su okvirni i podložni izmeni. Avio kompanija zadržava pravo izmene.

autor: Playtravel

18. jul 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar