Wizz Air otvara bazu u Sarajevu

Wizz Air pokreće devet novih linija iz Sarajeva!

Low cost avio kompanija Wizz Air će preseliti jedan avion na aerodrom u Sarajevu što će omogućiti pokretanje čak devet novih linija.

Prve nove linije iz Sarajeva Wizz Air će pokrenuti 20. maja i to ka Memmingenu, Kopenhagenu i Dortmundu. Dan kasnije, 21. maja u planu su i prvi letovi za Brisel Charleroi, London Luton i Basel. Low cost avio kompanija će pokrenuti liniju Sarajevo Paris Beauvais 22. maja, a linije za Eindhoven i Geteborg od 23. maja 2021. godine.

Na linijama za Kopenhagen, Dortmund i Basel low cost avio kompanija Wizz Air će leteti tri puta nedeljno, dok će na ostalim linijama obavljati dva nedeljna leta.

Avio karte možete da kupite po ceni već od 19,99 EUR.

Aerodrom u Sarajevu je nedavno pokrenuo javni poziv avio kompanijama da otvore bazu u najvećem gradu Bosne i Hercegovine, a Wizz Air je bila jedina avio kompanija koja je poslala svoju ponudu.

Wizz Air će na ovaj način sad imati dve baze u Bosni i Hercegovini, u Sarajevu i Tuzli, a ukupno četiri na prostoru bivše Jugoslavije.

Low cost avio kompanija Wizz Air trenutno leti iz Sarajeva samo za Budimpeštu, a na navedenim linijama trenutno ne leti nijedna druga avio kompanija pa mađarska avio kompanija neće imati konkurenciju.

Informacije navedene u ovom članku su tačne u vreme objavljivanja. Avio kompanija zadržava pravo promene.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

3. februar 2021.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar