Wizz Air pokrenuo letove između Niša i Malmea

Wizz Air obnovio liniju Niš Malme!

Nakon kraće pauze low cost avio kompanija Wizz Air je od srede pokrenula letove na direktnoj liniji između Niša i Malmea.

Wizz Air će obavljati letove dva puta nedeljno, i to u početku sredom i nedeljom, a 16. septembra će doći do promene i avio kompanija će leteti ponedeljkom i petkom između Niša i Malmea. I vreme polaska će se razlikovati: do sredine septembra Wizz Air će poletati sa aerodroma ,,Konstantin Veliki” u Nišu oko 10:55h, dok su letovi ponedeljkom i petkom predviđeni za večernje časove, oko 17:30h. Najkraći letovi između Niša i Malmea bi trebalo da traju oko dva sata i 25 minuta.

Sve detalje u vezi sa ovom linijom možete da pogledate na našoj stranici ovde.

Avio karte za letove Niš Malme možete da kupite odmah po ceni već od 35 EUR. Cena je sa svim uračunatim troškovima za letove u jednom pravcu.

Linija Niš Malme je prvobitno pokrenuta 25. juna 2015. godine, a ona je obustavljena 7. januara 2019. Mada low cost avio kompanija Wizz Air nikad nije zvanično objasnila koji je tačno bio razlog za suspenziju linije, pretpostavlja se da je odluka donesena kako bi se izbegla prva tri meseca godine kada se uvek očekuje manji broj putnika na svim linijama.

Prva linija koju je pokrenula popularna low cost avio kompanija iz Niša je bila baš za Malme, a Wizz Air takođe obavlja letove iz Niša za Beč, BaselMulhouse-Freiburg, Dortmund i Memmingen.

Rezervišete danas avio karte putem sajta playtravel.rs, ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

22. april 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar