Wizz Air povećava broj letova iz Srbije

Wizz Air ove godine nudi više linija i letova iz Beograda i Niša u odnosu na 2018.!

Low cost avio kompanija Wizz Air ovog leta će putnicima iz Srbije ponudi veći broj linija, letova i putničkih mesta u odnosu na prošlu godinu.

Nasrpam 2018., avio kompanija Wizz Air će uvesti jednu novu liniju i vratiti jednu koja je bila privremeno obustavljena. Mađarska low cost avio kompanija nedavno je objavila da će povezati Beograd i Lion sa dva nedeljna leta. Mada je ova linija u prvi mah najavljena kao sezonska, naknadno je odlučeno da ona ipak bude redovnog karaktera.

Uz novu liniju Wizz Air će povezati Beograd sa 14 destinacija i ukupno sedam država. Uz to, avio kompanija će takođe povećati broj letova iz Beograda za Maltu i London Luton, ka kojem će koristiti i veće avione.

Low cost avio kompanija je takođe odlučila da nastavi letove na liniji Niš Malmo, koju je na kratko prekinula 7. januara 2019. Prvi let se očekuje 17. aprila 2019., a avioni će leteti dva puta nedeljno između dva grada.

Avio karte za sve letove se nalaze u prodaji i možete da kupite odmah online po najnižoj ceni putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Wizz Air će ove godine putnicima iz Srbije ponuditi preko 921.000 putničkih mesta. Prethodne godine low cost avio kompanija je prevezla više od 800.000 putnika iz Beograda i Niša, što je uvećanje od 6% u odnosu na 2017. godinu.

autor: Playtravel

20. mart 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar