Wizz Air smanjio čak 74% svojih kapaciteta na linijama iz regiona

Wizz Air očekuje da će situacija biti mnogo bolja na proleće

Nedavno smo pisali o tome kako je low cost avio kompanija Wizz Air odlučila da privremeno obustavi više od 50 linija iz regiona, a sad su predstavnici avio kompanije saoštili novu zabrinjavajuću informaciju.

Direktnim poređenjem broja letova predviđenim za zimski sezonu 2020./2021. godine sa istom periodom prošle zime uočeno je da je low cost avio kompanija sada prinuđena da otkaže više od 74% letova ka našem regionu.

Uprkos tome, izvršni direktor kompanije Jožef Varadi (Joszef Varadi) naveo je kako Wizz Air neće prizemljiti avione iako sve više evropskih država pooštrava mere sa ciljem prevencije širenja koronavirusa Covid-19. On je naveo da očekuje da će situacija biti mnogo bolja na proleće kada prođe drugi talas epidemije.

Do sad, low cost avio kompanija Wizz Air je podnela efekte pandemije bolje nego druge veće avio kompanije jer je nastavila da dodaje nove linije u svoju mrežu, ali ni ona nije ostala imuna na efekte pandemije.

Najveći broj putničkih mesta na svojim letovima ove zimske sezone Wizz Air nudi iz Skoplja (preko 70.000), zatim iz Beograda (blizu 46.000), a onda slede aerodromi u Tuzli, Prištini, Nišu, Ohridu (sa najvećim procentom obustavljenih letova) i Podgorici.

autor: Playtravel

9. novembar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar