LOT Airlines Dreamliner

Letite Evropom LOT Dreamliner-om

 

Avio kompanija LOT već počela sa prodajom karata za Evropske letove sa svojom najnovijom letelicom Boeing 787 Dreamliner, koji stize u LOT flotu početkom novembra.

 

LOT dreamliner

 

Dreamliner polazi iz Praga 14. Decembra i to će biti njegov prvi let. Sledećeg meseca leteće za ostale Evropske gradove do sredine Januara 2013.

 

Rezervišite prvi Vaše mesto na letovima kroz Evropu letelicom Boeing 787 Dreamliner. Karte za ove letove se već se nalaze u slobodnoj prodaji i  mogu se pronaći na našem sajtu, ili možete napraviti rezervaciju pozivom na 011.305.93.14

 

LOT dreamliner 1

 

Tokom Decembra i Januara, Dreamliner ce leteti ka osam Evropskih gradova: Prag, Beč, Minhen, Frankfurt, Hanover, Kiev, Budapest i Brisel.

 

Po prvi put, putnici koji lete LOT Poljskom Aviokompanijom moći će da iskuse komfor putujući jednim od trenutno tehnički najmodernijih aviona u svetu.

 

Letovi ka Evropskim gradovima sa LOT letelicom Dreamliner biće prva prilika za putnike da putuju najsavremenijem avionom današnjice. Oni će biti prvi koji ce videti savršen proizvod koji se nudi putnicima u avionu Boeing 787, pre nego sto se nađe u službi dugolinijskih letova.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar