Mostar se priprema za 2013. godinu

Ryanair u Mostaru

Aerodrom Mostar se priprema za 2013. godinu sa potencijalnim dolaskom avio kompanija Wizz Air i Ryanair. Lokalna i državna vlast su se sastale sa čelnicima avio kompanije Wizz Air kako bi razgovarali o potencijalnim letovima ka Mostaru.

Ryanair

Low Cost avio kompanija predložila je da se pokrenu letovi za Mostar iz Malma i Dortmunda. Međutim, Italijanski operateri i aerodrom Pescara’s Abruzzo sada insistiraju da Ryanair takođe učestvuje u projektu. Abruzzo i Mostar bi trebalo da potpišu sporazum o partnerstvu. Sporazum podrazumeva proširenje aerodroma Mostar, poboljšanje bezbednosti aerodroma, uvođenje državnih letova i unapređenje obuke zaposlenih.

 

Italijani su predložili kompaniji Ryanair da pokrene letnje sezonske letove ka Frankfurtu, Oslu i Briselu. Bosanski zvaničnici veruju da će biti velikih interesovanja od strane bosanske dijaspore za ove usluge. Kao rezultat toga, letovi će biti finansijski odrzivi.

 

Osim toga, Italijani očekuju početak uspostavljanje leta na relaciji Pescara – Mostar – Sarajevo od sledećeg leta. Italijanski turisti koju posećuju Međugorje i duhovono ga doživljavaju, u velikoj meri doprinose popularnosti ovog aerodroma.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar