Turkish Airlines Promocija jun 2013

Turkish Airlines junska ofanziva!

Turska avio kompanija ovih dana objavila je lepe planove za letnji period ove godine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U toku meseca ramazana cena leta sa ovom kompanijom od Beograda ka Istanbulu iznosiće od 125 EUR

 

Avionske karte se mogu rezervisati već danas, a period rezervacija trajaće sve do 27. jula. Letovi ka turskoj prestonici sa ovakvom promocijom, startovaće 6. jula, a poslednji avion po povlašćenoj ceni usluga će poleteti 6. avgusta. Ono što je ovde bitno napomenuti je da je minimalni period boravka na destinaciji zemlji dva, a maksimalan deset dana.

 

Istanbul, kao prestonica Turske i njen najveći grad dovoljan je razlog za posetu van jednog od najvažnijih islamskih praznika. Da li zbog njegove slavne prošlosti, kada je bio deo tri različita carstva, zanimljive pozicije između Evrope i Azije, podeljen Bosforskim moreuzom ili brojnim atrakcijama, on je jedan od gradova koje jednostavno morate da vidite. Kada se na to doda i ramazan, sveti praznik za islamske vernike, u kojem je počela objava Kurana, lako se shvata da je ovo idealan momenat u godini za obilazak turske metropole!

 

Kako do tad ima još dosta vremena (ali ne dovoljno da bi ste odugovlačili sa rezervacijom!) Turkish Airlines je spremio još jednu interesantnu ponudu za sve one koji su željni da putuju!

 

Happy Fly je promocija turske nacionalne avio kompanije, koja traje od 1. do 30. juna i sa kojom se mogu obići četiri svetske destinacije po povlašćenim cenama. U ovom periodu avionska karta sa svim uračunatim aerodromskim taksama ka Tunisu moćiće da se kupi od 349 EUR, ka Bakuu cene karata će iznositi 389 EUR, ka Hong Kongu 609 EUR, ka Kuala Lumpuru 659 EUR, a ka Bankgoku 676 EUR.

 

Povratne karte važe mesec dana, pa ćete imati dovoljno vremena da obiđete ove azijske i afričke destinacije.

 

Letite kvalitetno i jeftino, rezervišite Vašu kartu već danas!

 

Online rezervacije letova avio kompanije Turkish Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Turkish Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar