Alitalia: Rim – Pogorica – Rim

Alitalia: Prvi let iz Podgorice ka Rimu

Avio kompanija Alitalia je od 1. juna pokrenula liniju Rim – Podgorica – Rim.

Alitalia7

Italijanska nacionalna avio kompanija na ovaj način uspostavila je stalnu vezu između prestonica Crne Gore i Italije. Letovi će se obavljati ponedeljkom, četvrtkom i subotom, a tu su i code share letovi koji se obavljaju uz pomoć Montenegro Airlinesa i to utorkom, petkom i nedeljom. Ukoliko se nalazite u Podgorici, iskoristite ovu odličnu ponudu i letite za Večni grad već od 199 EUR. Ovo je povratna karta i u ovu cenu uračunate su sve dodatne aerodromske takse.

 

Alitalia na ovaj način spremno dočekuje novu sezonu, a pored toga uvela je i još neke nove letove iz glavnog grada Italije.

 

Rim je uvek zanimljiva evropska destinacija i jedno od mesta koje morate posetiti na Apeninskom poluostrvu. Nadimak “Večni grad” jasno označava izuzetno dugu i turbulentnu istoriju, ali je usto vreme Rim danas moderan i kosmopolitski. U samo nekoliko gradova na svetu možete da vidite antičke građevine, kao što su ostaci “stare države”, renesansne i barokne objekte, kao i najmodernije arhitektonske tvorevine. Naravno, ne treba zaboraviti ni Vatikanski grad koji je nezaobilazna turistička atrakcija, ali pored ovog simbola katoličke religije, zanimljivo je spomenuti da se u Rimu nalazi i najveća muslimanska bogomolja u Evropi.

 

Nepropustite ovu priliku da povoljno putujete za Rim!

 

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar