Montenegro Airlines obnavlja linije iz svoje mreže

Montenegro Airlines leti na sve više linija, ali za sad ne i za Beograd

Avio kompanija Montenegro Airlines nastavlja da obnavlja sve više svojih linija otkako je ponovo počela da obavlja komercijalne letove od 12. juna.

Do sada, crnogorska avio kompanija je obnovila letove iz Podgorice za Ljubljanu, Frankfurt, Beč, Cirih, Kopenhagen, Diseldorf, a pre nekoliko dana su ponovo pokrenuti letovi i za Pariz.

Tokom druge polovine jula, Montenegro Airlines planira da obnovi letove za Rim, a razmatra se i čarter linija za Tel Aviv. Za sad nema informacija kada bi letovi ka destinacijama u Rusiji mogli da budu obnovljeni, ali iz avio kompanije navode da su sigurni da se to neće desiti tokom najpopularnijeg perioda letnje sezone. Ipak, nadaju se da bi neki letovi mogli da budu uspostavljeni na kraju sezone ili odmah nakon toga, ukoliko toplo vreme potraje.

Kako navodi izvršni direktor avio kompanije, Vlastimir Ristić, naredni koraci najviše zavise od odluka Evropske Unije, tj. od toga kada će države članice otvoriti svoje granice za državljane Crne Gore.

Najzanimljivija je situacija na linijama iz Tivta ili Podgorice za Beograd, koje su suspendovane usled zabrane ulaska građana Srbije u Crnu Goru, odnosno crnogorskih državljana u Republiku Srbiju. Izvršni direktor avio kompanije Montenegro Airlines naveo je da su ovo najisplatljivije linije za avio kompaniju i da će njen opstanak biti doveden u pitanje ukoliko zabrane uskoro ne budu ukinute.

autor: Playtravel

6. jula 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Montenegro Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Montenegro Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar