Air France WOW destinacije

Air France: tri WOW destinacije za dve naredne nedelje

Air France i dalje nastavlja da sredom organizuje neverovatne promocije za letove ka dalekim destinacijama.

Air France

Naredne dve srede preko sajta playtravel.rs možete rezervisati letove po ceni koje su u nekim slučajevima jeftinije i za više od 400 EUR. Pa tako, 19. juna možete odleteti za Vuhan, veliki kineski grad i to za samo  706 EUR. Ovo je sniženje od čak 140 EUR i izvrsna prilika da osetite čari “najmnogoljudnije zemlje” na svetu i veliku univerzitetsku metropolu ove zemlje.

 

26. juna u ponudi su čak dve WOW (Wild Online Wednesday) destinacije, Havana i Punta Kana. Cena rezervacije leta za Havanu kreće se od 748 EUR, što vam može uštedeti 280 EUR u odnosu na redovnu cenu ovog putovanja. O Havani i Kubi se već toliko zna da je izlišno predstavljati ovaj dragulj kariba zamrznut u nekim prošlim vremenima. Kako moderne tendencije polako stižu i na Kubu, toplo vam preporučujemo da spakujete kofere i odletite sa Air Franceom na ovo jedinstveno mesto krajem juna.

 

U istom terminu na raspolaganju je i let ka Punta Kani popularnoj turističkoj destinaciji Dominikanske republike. Ukupna cena povratne karte koja uključuje sve takse iznosi 845 EUR, čak 410 EUR ispod standardne cene i izvanredna prilika da se otputuje na egzotično mesto.

 

Naravno, broj mesta sa ovom promotivnom tarifom karata je ograničen,a karte se mogu kupiti samo na dan promocije, to jest sredom 19. ili 26. juna.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar