Alitalia popusti za mlade

Alitalia: za omladince jeftinije karte ka Italiji

Avio kompanija Alitalia ponudila je popust na rezervacije avionskih karata koji je poput onih koje smo do sad viđali samo u železničkom i autobuskom prevozu.

Alitalia5

Italijanska nacionalna avio kompanija nudi povoljne letovima svima koji su stariji od 12, a mlađi od 25 godina i njima je na izboru čak 21 destinacija širom Italije. Trenutna promo akcija traje već sad i aktuelna je sve do 10. jula ove godine, a mogu se rezervisati karte za bilo koji budući period, sve dok ima mesta u avionima i makar 24 časa pre poletanja.

 

Ukoliko želite da posetite Italiju ovo su cene letova: povratna karta do Venecije, Trsta, Bolonje, Verone, Pize, Đenove, Barija, Firence i Ankone je već od 184 EUR, za Milano avio karte kreću od 179 EUR, dok se za Rim veoma povoljno može odleteti sa cenom od 138 EUR, a za Napulj već od 187 EUR. Letovi za Torino, Brindlizi, Lamecija Terme, Ređo Kalabrija, Kataniju, Kaljari i Algero mogu se rezervisati već od 224 EUR,  dok je let za Palermo već od 227 EUR.

 

U sve navedene cene su uračunati celokupni naknadni aerodromski troškovi, a karte imaju rok važenja od 12 meseci (promene i povraćaj novca su mogući uz određene troškove).

 

Pozovite već danas ili otvorite našu stranicu za online rezervacije, jer ova ponuda ističe nakon 10. jula.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar