Let oko sveta (Round the world Flights)

Emirates i Air Tahiti Nui put oko sveta

Avio prevoznik Emirates nedavno je objavio saradnju sa kompanijom Air Tahiti Nui, sa kojom svojim putnicima nudi neverovatnu šansu da oblete avionom celu planetu i obiđu najzanimljivije destinacije.

968778_634348823243412_404309550_n

Put oko sveta možda nije više tako nedostižan san kao što se u prvi mah može pomisliti, jer ove dve avio kompanije takvu avanturu nude po povoljnim uslovima.

 

“Round-the-World” (prevod sa engleskog: “Oko sveta”) je naziv ove ponude koja pruža slobodu i fleksibilnost izbora tačne putanje ovakve rute i destinacija koje žele da se obiđu. Potrebno je samo uzeti u obzir linije koje kompanije Emirates i Air Tahiti Nui opslužuju, ali kako se radi o velikom broju letova mogućnosti su raznovrsne.

 

Da bi što bolje ilustrovali ovakvu priliku, predstavnici kompanije Emirates su predložili nekoliko ruta koje se mogu izabrati. Jedna od njih podrazumeva početni let iz Pariza, preko Dubaia, pa Singapura, Melburna, Ouklenda, Papetea i Los Anđelesa, nakon čega sleduje povratak u Pariz. Druga predložena ruta isto kreće iz Pariza, ali se ovog puta preko Dubaia, mogu obići Maldivi, pa Kolombo, Singapur, Ouklend, Papete i na kraju Pariz. Još neke od usputnih tački mogu biti Pert, Sidnej, Bangkok, ali je na kraju ceo izbor prepušten samo putniku.

 

Rezervacije ovakvog puta oko sveta kreću već od 1.799 EUR, a od danas nas možete kontaktirati kako biste izvršili rezervaciju za putovanje vašeg života i avanturu koji sigurno dugo nećete zaboraviti.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Emirates

Rezervišite odmah avio karte kompanije Emirates online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar