Saradnja Jata i Air Berlina

Jat Airways i Air Berlin lete zajedno

Strateški partner Etihada, Air Berlin i Jat Airways zaključili su zajednički codeshare ugovore koji će im omogućiti da lete pod istim oznakama.

ZRH

Na ovaj način Jat i Air Berlin će ponuditi letove između Beograda i Berlina, Štutgarta, Diseldorfa i Frankfurta, ali i mnogim drugim lokalnim nemačkim letovima na kojima Air Berlin već saobraća. Putnicima Jat Airwaysa omogućiće se takođe rezervacija letova ka mnogim destinacijama, preko ovih nemačkih gradova, pa od onih u Evropi kao što su Stokholm, Kopenhagen i Oslo ili Moskva pa sve do Njujorka (preko Diseldorfa i Berlina).

 

Predstavnici obe kompanije vrlo su zadovoljni postignutim dogovorom jer, Air Berlin pojačava prisustvo u našem regionu, a Jat omogućuje bolju povezanost naše zemlje sa brojnom dijasporom u Evropi i Sjedinjenim Američkim Državama.

 

Ovaj sporazum će se primenjivati od 1. avgusta 2013., a već danas možete pozvati da se raspitate o cenama i rezervišete svoju kartu.

 

U burnom periodu za domaćeg avio prevoznika, već polako počinjemo da se navikavamo samo na lepe vesti. Nedavno je Jat Airways omogućio letove ka sedam svetskih destinacija, posredstvom svog partnera Etihad Airways, a to su: Abu Dabi, Dubai, Kuvajt, Sejšeli, Melburn, Sidnej i Brizbejn. Najavljena je nova redovna linija i ka Banja Luci koja će početi da funkcioniše u zimskom periodu 2013/2014. Osim toga stigla su dva nova aviona, a u planu su još dva, Airbusova, čime će broj funkcionalnih letelica koje ova kompanija poseduje narasti na šesnaest.

 

Na kraju, potpisivanje konačnog ugovora o Etihadovom preuzimanju Jat Airwaysa, trebalo bi da se desi u ponedeljak 22. jula 2013., kada će početi potpuno nova era za našeg avio prevoznika.

 

Online rezervacije letova avio kompanije JAT Airways možete izvršiti na playtravel.rs
ili telefonom na 011.305.93.14

 

Online rezervacije letova avio kompanije Jat Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Jat Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar