Alitalia CityLiner stiže u Beograd

Alitalia: Novi letovi na relaciji Rim – Beograd i promotivne ponude

Umesto dosadašnjih letova Alitalije na liniji od Rima ka Beogradu, od 27. oktobra 2013., ove letove obavljaće Alitalia CityLiner.

Alitalia5

Alitalia CityLiner je regionalni avioprevoznik u sistemu Alitalije, koji uglavnom obavlja letove unutar Italije i manje popularne linije. To ne znači da ova kompanija očekuje manji broj putnika između ova dva grada. Iako će promena doneti manje avione na ovoj liniji, koji imaju manji kapacitet putnika, od pomenutog datuma biće uvedeni dodatni dnevni letovi.

 

Letelice CityLinera imaju 80 sedišta u ekonomskoj i 8 u biznis klasi i to je glavna razlika u ponudi nove linije ka Rimu, u odnosu na dosadašnje Alitalia Airbus A320 avione. Putnici koji su već imali priliku da putuju sa ovim avio prevoznikom neće primetiti druge razlike, jer će nastaviti da im se računaju i MilleMiglia nagradne milje, a tu je i već postojeći kodšer dogovor sa Jat Airwaysom.

 

Što se tiče vremena poletanja iz Rima, ono će biti rezervisano za ponedeljak, sredu, četvrtak i nedelju u 18:20 i svim danima, osim sredom u 12:05. Sa deset nedeljnih letova između Rima i Beograda i pet Jatovih poletanja iz Beograda za Rim, ove dve avio kompanije svojim putnicima omogućiće više alternativa prilikom planiranja putovanja.

 

Ukoliko odlučite da putujete sa Alitalijom, sačuvajte svoju bording kartu! Kako je ova kompanija nedavno objavila, karta ovog avioprevoznika od sada se može iskoristiti za brojne popuste u okviru programa “VIVI I’ITALIA”. Potrebno je samo pokazati kartu nekom od partnera kompanije Alitalia i može se uštedeti na posetama muzija, pozorišta, raznih izložbi, koncerata, festivala, kao i u ugostiteljskim objektima i prilikom kupovine. Za sad su ponude aktuelne na raznim lokacijama u sledećim gradovima: Rim, Milano, Torino, Đenova, Venecija, Trst, Bolonja, Firenca, Napulj, Bari, Brindizi, Palermo, Katanija i Trapanija.

 

Na ovaj način se može ostvariti i do 50% popusta u restoranima, 20% pri šopingu itd. Trajanje ovih ponuda je vremenski ograničeno i zavisi od partnerske kompanije.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar