Pegasus zimski popusti

Pegasus Airlines: letovi ka i iz Turske po povoljnim cenama

Pegasus Airlines od danas pa do 28. jula 2013. je aktivirao neverovatnu ponudu na letovima koji kao početnu ili završnu tačku imaju neki grad u Turskoj.

Pegasus_Airlines

Sa ovim avio prevoznikom po povlašćenim cenama moćićete da putujete u zimskom periodu, jer su na izboru letovi u periodu od 1. novembra 2013. do 29. marta 2014.

 

Popusti su zaista velikodušni, pa karte u jednom pravcu, u lokalnom, turskom saobraćaju mogu da se rezervišu od 19,99 TL (što je oko 8 EUR), karte ka i sa Kipra mogu da se rezervišu od 29,99 TL (oko 12 EUR), a letovi između internacionalnih destinacija (pa i Beograda) mogu da se rezervišu od 29,99 EUR.

 

Linije u okviru Turske na kojima saobraća Pegasus Airlines po ovim jeftinim cenama aviokarata podrazumevaju neke od aerodroma u sledećim gradovima: Adana, Antalija, Ankara, Kajseri, Izmir, Istanbul, Bodrum, Dalaman, Denizli, Konija, Nevšehir, Zafer i mnogi drugi.

 

Internacionalni letovi ovog turskog low cost avio prevoznika obuhvataju brojne evropske destinacije, kao što su Beč, Sarajevo, London, Štutgart, Keln, Diseldorf, Atina, Milano, Stokholm, Bazel i drugi.

 

Let u jednom pravcu od Beograda do Istanbula može da se rezerviše od  39,99 EUR, a u suprotnom, od Istanbula do Beograda od 29,99 EUR.

 

Svi letovi imaju ograničen broj mesta sa ovakvim, povoljnim cenama, a popusti se odnose jedino na direktne letove. U ukupan iznos rezervacije karte su uračunati svi troškovi osim čekiranja karte, ali ovaj dodatak ne uvećava cenu značajnije.

 

Pozovite danas za više detalja.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Pegasus Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Pegasus Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar