Danas kupite avio kartu – Avio kompanije nude Black Friday popuste

Wizz Air, Ryanair, Eurowings i još 9 avio kompanija danas nude popuste: Pogledajte naš pregled svih Black Friday promotivnih akcija!

Sve najveće kompanije obeležavaju ,,Black Friday” sa velikim popustima na svoje proizvode, a slično rade i avio kompanije koje već nekoliko godina unazad nude avio karte po znatno nižim cenama. Na ovoj stranici ćemo navesti sve promotivne ponude koje su dostupne za letove iz Srbije i regiona.

Low cost avio kompanija Ryanair tokom današnjeg dana, 23. novembra, nudi 25% popusta za odabrane letove. Povoljne avio karte možete da kupite za letove iz Niša za Berlin, Bratislavu, Milano i Diseldorf, kao i mnoge druge destinacije. U ponudi se nalazi oko milion avio karata za period putovanja od januara do aprila 2019. godine.

Wizz Air samo tokom današnjeg dana nudi avio karte po 20% nižoj ceni. Promotivna ponuda obuhvata avio karte za sve datume i sve destinacije, detaljnije možete da pročitate ovde.

Low cost avio kompanija Vueling tokom naredna tri dana u okviru promotivne akcije ,,Yellow Friday” nudi avio karte po ceni već od 9,99 EUR za mnoge letove. Avio karte za direktne letove iz Beograda za Barselonu možete da kupite po ceni već od 37,99 EUR.

Do 28. novembra avio kompanija Eurowings nudi 25% popusta na mnogim svojim letovima pa avio karte možete da kupite po ceni već od 19,99 EUR. Na listi sniženih avio karta se nalaze letovi iz Budimpešte za Keln, Diseldorf, Hamburg ili Štutgart, iz Rijeke za Diseldorf, iz Sarajevo za Keln ili Štutgart, iz Splita za Keln, Diseldorf, Minhen i Štutgart, kao i iz Zagreba za Berlin, Keln, Diseldorf ili Štutgart. Promotivna akcija važi za letove do 31. marta 2019. godine.

Avio kompanija Pegasus Airlines do 24. novembra nudi i do 50% popusta za avio karte na određenim međunarodnim linijama za putovanja u periodu od 15. januara do 26. marta 2019. godine.

Avio kompanija Air France poklanja vaučere u iznosu od 75 EUR za kupovinu avio karta do kraja nedelje, 25. novembra 2018.  Ponuda se odnosi na putovanja avio kompanijama Air France, KLM, HOP!, Joon i Air Serbia u periodu do 30. juna 2019. godine. Broj vaučera je ograničen, a važe i neka dodatna pravila.

Austrian Airlines nudi popust od 20% za sve letove i sve destinacije (osim gradova u Švajcarskoj). Promotivna ponuda će trajati do 26. novembra 2019. godine, a odnosi se na putovanja od 7. januara do 30. juna 2019. godine.

Grčka avio kompanija Aegean Airlines samo tokom današnjeg dana nudi avio karte uz popust od 40% na letovima između Atine i Budimpešte, Basela, Ciriha, Lisabona, Praga, Stokholma, Tel Aviva, Beča ili Varšave. Promotivna ponuda važi za putovanja od 8. januara do 20. juna 2019. godine.

Samo tokom današnjeg dana možete da kupite avio karte uz do 25% popusta na letovima za Istanbul i svim drugim linijama avio kompanije AtlasGlobal. Ponuda važi za putovanja do 31. marta 2019. godine, osim u periodu od 28. decembra 2018. do 1. januara 2019.

Pored navedenih ponuda, nešto ranije su pokrenute još dve primamljive promotivne akcije: avio kompanija Qatar Airways nudi specijalne Cyber cene za destinacije u Aziji, Africi i Australiji koju možete da pogledate ovde.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Do 1. decembra avio kompanija FlyDubai nudi povoljne avio karte za Dubai, Kolombo i Salalah, celu ponudu možete da vidite ovde.

Na ovoj stranici smo naveli promotivne akcije avio kompanija koje obavljaju letove ka aerodromima u Srbiji i regionu, ali Black Friday obeležavaju i mnoge druge svetske avio kompanije pa predlažemo da avio karte za vaše naredno putovanje kupite danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

23. novembar 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar