Turkish Airlines Happy Fly promocija

Turkish Airlines povoljne avionske karte u toku avgusta

Turski nacionalni avio prevoznik osvežio je svoju Happy Fly promociju sa novim, jeftinim cenama avionskih karata.

turkish-airlines1

U odnosu na prošlomesečnu ponudu, ovog puta Turkish Airlines nije napravio velike izmene pa su destinacije i cene rezervacija avionskih karata uglavnom iste.

 

Turkish Airlines ovog meseca iz Beograda nudi pet atraktivnih destinacija. Rezervacija povratne avio karte iz Beograda za Tunis može da se izvrši već od 319 EUR, za Tripoli od 459 EUR, za Tel Avuv od 329 EUR, a put za Dubai može da se rezerviše od 339 EUR. Najveća izmena u ovomesečnoj Happy Fly ponudi je što se sad umesto Barselone u ponudi nalazi glavni grad Azerbejdžana, Baku, a rezervacija povratne avionske karte je od 309 EUR.

 

Ova promocija kreirana je isključivo zbog letnjih odmora i povećanog broja interesovanja za turistička putovanja. Aktuelna je već od danas i trajaće sve do kraja meseca, to jest 31. avgusta, dok će putovanja moći da se rezervišu za period od početka avgusta pa sve do 30. septembra. Rezervacija avio karte važi mesec dana, a može se naknadno promeniti uz doplatu od 100 EUR.

 

Nova destinacija, Baku zanimljiva je za turistički obilazak. To je glavni i najveći grad Azerbejdžana, smešten na jugo-zapadnom delu Kaspijskog jezera. Avioni sleću na aerodrom Hejdar Alijev, koji opslužuje 2 miliona stanovnika koliko broji Baku. Preko 94% stanovništva su muslimanske vere, pa se uticaj ove religije može osetiti na svakom koraku.

 

Ne propustite ovako povoljnu ponudu, rezervišite Vašu kartu već danas!

 

Online rezervacije letova avio kompanije Turkish Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Turkish Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar