Alitalia jeftine avio karte u avgustu

Alitalia: Promotivna akcija za avgust

Italijanska avionska kompanija Alitalia trenutno promotivno nudi letove ka tri kontinenta: Evropi, Aziji i Severnoj Africi.

ALITALIA

Promocija važi za sve karte kupljene od ovog trenutka pa sve do 31. avgusta, a za letove koje će ovaj avionski prevoznik obaviti u periodu od 1. septembra do 15. decembra 2013.

 

Najatraktivnije deluje ponuda povratnog leta od Beograda do Rima. Cena ove avio karte sa svim plaćenim dodatnim troškovima je od 119 EUR. I druge destinacije u Italiji su takođe pristupačne. Cena povratnog leta ka Veneciji, Bolonji, Firenci, Palermu ili Napulju je od 189 EUR. Avionske karte do Trsta, Algera, Kaljarija i Barija su od 184 EUR.

 

Na raspolaganju je veliki izbor destinacija van Italije, takođe po povoljnim cenama. Povratne karte, takođe iz Beograda, ka Madridru, Malagi, Bilbaou i Barseloni su od 179 EUR, do Brisela od 189EUR, a do Londona od 199 EUR. Letovi ka severnoafričkim destinacijama na ovom popusti obuhvataju i Tunis od 299EUR, Kazablanku i Kairo od 209 EUR.

 

Alitalia je dodala i par letova ka bliskoistočnjačkim gradovima i to: Tel Aviv od 369 EUR, Bejrut od 399 EUR, Aman od 469 EUR i Teheran od 669 EUR.

 

Ovo su cene povratnih karti sa svim uračunatim dodatnim troškovima, a odnose se na standardnu ponudu Alitalije za prevoz putnika i prtljaga sa posluženjem tokom letova, pa i pored ovako povoljnih cena avio karata nije napravljen ustupak na kvalitetu usluge ovog avio prevoznika.

 

Broj mesta po promotivnoj ceni je ograničen.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar