Alitalia Premium Economy

Alitalia: Promotivna akcija za letove u Premium ekonomskoj klasi

Avio kompanija Alitalia lansirala je novu akciju kako bi promovisala svoju premium ekonomsku klasu na dugolinijskim putovanjima.

alitalia2

Na ovaj ovaj način avio kompanija Alitalia želi da ukaže na sve dodatne pogodnosti Premium Economy klase u odnosu na običnu ekonomsku klasu. Premium Economy klasa dozvoljava dva čekirana besplatna prtljaga do 23 kilograma težine, a njih putnici mogu čekirati na zasebnim šalterima namenjnenim samo za Premium Economy klasu. Čak i prilikom samog boardinga u avion, putnici sa avio kartama Premium Economy klase imaju prioritet.

 

Što se tiče usluge u samom avionu, avionska sedišta mogu da se nagnu za 120 stepeni, a avio kompanija Alitalia tvrdi da ima i 40% više prostora za noge, što će putovanje učiniti još komfornijim. Uz to, putnici će u avionu dobiti i dodatne pogodnosti, kako bi njihov let u Alitalia avionima Airbus A330 i Boeing 777 bio što prijatniji.

 

Avio karte za Premium Economy klasu su specijalno snižene ovom prilikom za 10 destinacija. Povratna avio karta iz Beograda ka Njujorku, ako se rezerviše već od danas, može da se kupi već od 745 EUR, Boston je od 945 EUR, Majami od 915 EUR, Los Anđeles je od 939 EUR, a Toronto od 825 EUR.

 

Odabrane destinacije u Južnoj Americi takođe su na ovom popustu. Povratna avio karta iz Beograda ka Sao Paolu je od 1269 EUR. Sledeće četiri destinacije su na izuzetnom popustu za vreme “niske sezone”, u periodu od 1. septembra pa do 18. decembra: Rio de Žaneiro je od 1299 EUR, Buenos Ajres je od 1329 EUR, Karakas je od 1279 EUR, a Tokio od 1470 EUR. Ovo je odlična prilika da se obiđu ove četiri svetske destinacije.

 

Sve navedene cene se odnose na povratne karte sa polaskom iz Beograda, a u cenu avio karte nisu uračunate aerodromske takse.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar