TAP Portugal: Mogući letovi na liniji Lisabon – Beograd

TAP Portugal: Uskoro sleće u Beograd?

Na nedavnoj prezentaciji održanoj u Beogradu, predstavnici portugalske nacionalne avio kompanije TAP Portugal, izjavili su da ova avio kompanija želi da uskoro uspostavi liniju do Beograda.

tap-portugal

U fokusu prezentacije bilo je predstavljanje Portugala i Zelenortskih ostrva domaćim putnicima, ali ovom prilikom i avio kompanija TAP Portugal iskoristila je da otkrije deo planova koje ima u vezi sa Srbijom i njenim glavnim gradom.

 

Kako je rekao predstavnik ove avio kompanije, uspostavljanje redovne linije od Lisabona do Beograda je odavno u planovima. Zapravo, linija je trebala da bude uspostavljena već ovog leta, ali je, na žalost, u poslednjem trenutku ovaj plan odložen za kasnije. Ipak, momenat kada će avioni TAP Portugal sleteti na aerodrom “Nikola Tesla” više nije tako daleko.

 

Atraktivnost ove linije nije samo zbog putovanja ka Portugalu, već i ka brojnim drugim destinacijama koje ova avio kompanija obavlja na dnevnom nivou, među kojima Zelenortska ostrva deluju kao jedna od atraktivnijih destinacija, dok vredi izdvojiti i letove ka Azorskih ostrva, Kariba, Madere, Brazila (prema ovoj državi TAP Portugal obavlja više od 10 dnevnih letova), Severne i Južne Amerike, kao i Zapadne Afrike.

 

TAP Portugal ili samo TAP je nacionalna avio kompanija Portugala, sa svih 100% udela kompanije u rukama države. Avio kompanija operiše od 1945. godine sa sedištem u Lisabonu, a danas ima više od pedeset aviona i leti ka 61 destinaciji. Članica je saveza avio kompanija Star alijansa (engl. Star Alliance) i ima code share ugovor sa 20 drugih avio kompanija (Turkish Airlines, Lufthansa, LOT Polish Airlines i druge).

 

Iako trenutno ne postoji direktan let TAP Portugala iz Beograda, domaći putnici uz jedno presedanje (recimo Jat Airwaysa do Milana ili Rima) mogu koristiti usluge ove avio kompanije, koja takođe leti i do Budimpešte, Zagreba, Beča, Frankfurta i Minhena. Možete nas pozvati već danas da se raspitate o cenama i dostupnosti letova avio kompanije TAP Portugal.

 

Online rezervacije letova avio kompanije TAP Portugal

Rezervišite odmah avio karte kompanije TAP Portugal online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar