Aeroflot: ne menja raspored letova za zimu

Aeroflot: Iz Moskve do Beograda dva puta dnevno i tokom zimskog reda letenja

Ruska avio kompanija Aeroflot potvrdila je da ne planira da smanji broj letova ka Beogradu tokom zime.

aeroflot-avion

Ovakva vest treba da raduje jer mnoge avio kompanije planiraju da umanje broj letova tokom zimskog reda letenja, u periodu od 27. oktobra 2013. do 30. marta 2014. Čak i sam Aeroflot Russian Airlines smanjio je neke svoje letove.

 

Aerodrom u Zagrebu jedan je od onih u našem okruženju koji je osetio ovakvo umanjenje i to za čak 23% kako se navodi iz ove avio kompanije. Umesto dnevnih letova ka Zagrebu, tokom zime biće održavano četiri nedeljna polaska, ali sa Airbus A319 avionima umesto dosadašnjim SSJ 100.

 

Aeroflot trenutno leti dva puta nedeljno od Moskve, sa aerodroma Šeremetjevo, ka Beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” i ovakav raspored se uopšte neće menjati tokom zimske sezone. Čak će i avioni koji saobraćaju na ovoj liniji, ostati isti. Na jednom polasku leteće avion Airbus A320, a na drugom nešto veći Airbus A321 koji će, po planovima avio kompanije, biti dovoljni da podmire dnevne potrebe putnika na ovoj liniji.

 

Linija od Moskve do Beograda Aeroflotu se pokazala veoma isplatljiva, pa ne treba da čudi previše ovakva odluka ove avio kompanije. Popularnost linije je velika, zbog čega je ona već jednom pojačana u prošlosti, a i dalje veliko interesovanje je najverovatnije ono koje je nagovorilo menadžment avio kompanije Aeroflot da održi postojeći broj letova ka našem glavnom gradu.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Aeroflot

Rezervišite odmah avio karte kompanije Aeroflot online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar