Aerodrom Beograd – Pet avio kompanija se vraća u Srbiju

Sve više avio kompanija opet leti iz Beograda

Pet avio kompanija ovih dana planira da se vrati na beogradski aerodrom „Nikola Tesla” ili su to već učinile na svojim linijama.

U prethodnom periodu avio kompanije LOT Polish Airlines (linija Beograd Varšava), Aeroflot (linija Beograd Moskva) i Israir (Beograd Tel Aviv) su ponovo pokrenule letove, a tokom utorka avio kompanija Tunis Air je obnovila liniju Beograd Tunis. Do kraja nedelje i avio kompanija Arkia Israeli Airlines će obnoviti letove na liniji Beograd Tel Aviv.

Avio kompanija LOT trenutno leti četiri puta nedeljno između Beograda i Varšave, dok Aeroflot leti dva puta nedeljno, iako su granice Poljske i Rusije trenutno zatvorene za srpske državljane.

Sa druge strane, avio kompanija Israir će povećati broj letova između Beograda i Tel Aviva nakon što je Izrael stavio Srbiju na zelenu listu i od putnika se više ne zahteva odlazak u karantin nakon ulaska u državu. Izraelska avio kompanija će leteti svakog dana između dve države, a od 17. oktobra na ovoj liniji će početi da saobraća i avio kompanija Arkia Israeli Airlines i to tri puta nedeljno.

Avio kompanija Tunis Air je takođe obnovila letove na svojoj liniji, nakon pauze od skoro sedam meseci, a ona planira da leti između Tunisa i Beograda jednom nedeljno.

Druge avio kompanije koje trenutno lete iz Beograda su: Air Serbia, Air France, Air Cairo, Austrian Airlines, Belavia, EasyJet, Etihad Airways, Flydubai, Lufthansa, Montenegro Airlines, Pegasus Airlines, Norwegian Air Shuttle, Qatar Airways, Swiss i Wizz Air. Low cost avio kompanija Transavia planira da obnovi liniju Beograd Amsterdam sredinom decembra.

Avio kompanije zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

autor: Playtravel

13. oktobar 2020.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar