Pegasus Airlines: Povoljne zimske karte

Pegasus Airlines: Zimski letovi ka i iz Turske na promotivnom sniženju

Tuska low cost avio kompanija Pegasus Airlines od danas 2. septembra, pa do 13. septembra 2013. godine je aktivirao novu zanimljivu promociju na zimskim letovima koji kao početnu ili završnu tačku putovanja imaju neki grad u Turskoj.

pegasus-airlines-avion-p

Sa ovom avio kompanijom po povlašćenim cenama moćićete da putujete u zimskom periodu, jer su na izboru letovi u periodu od 1. novembra 2013. do 29. marta 2014.

 

Ovi popusti su primamljivi, pa karte u jednom pravcu, u lokalnom, turskom saobraćaju mogu da se rezervišu od 19,99 TL (što je oko 9 EUR), karte ka i sa Kipra mogu da se rezervišu od 29,99 TL (oko 13 EUR), a letovi između internacionalnih destinacija (pa i Beograda) mogu da se rezervišu već od 29,99 EUR. Za tačne cene avio karata i njihovu dostupnost kontaktirajte naše agente već danas ili pogledajte stranicu za online rezervacije.

 

Linije u okviru Turske na kojima saobraća Pegasus Airlines po ovim jeftinim cenama avio karata podrazumevaju neke od aerodroma u sledećim gradovima: Adana, Antalija, Kajseri, Izmir, Istanbul, Bodrum, Dalaman, Denizli, Konija, Nevšehir, Zafer, Ankara i mnogi drugi. Po ovako povoljnim uslovima Pegasus Airlines nudi mogućnost istraživanja svakog kutka ove zanimljive države raširene na dva kontinenta.

 

Međunarodni letovi turske low cost avio kompanije uključuju i brojne evropske destinacije, kao što su Sarajevo, London, Štutgart, Beč, Keln, Diseldorf, Stokholm, Atina, Milano, Bazel i drugi.

 

Za domaće putnike najinteresantnije je izdvojiti da let u jednom pravcu od Beograda do Istanbula može da se rezerviše od 39,99 EUR, a u suprotnom smeru, od Istanbula do Beograda cena avio karte je od 29,99 EUR.

 

Kako avio kompanija Pegasus Airlines naglašava, svi letovi imaju ograničen broj mesta koja su obuhvaćena promotivnom akcijom, a popusti se odnose jedino na direktne letove do spomenutih destinacija. U ukupan iznos cene karte su uračunati svi troškovi osim čekiranja karte, što je potrebno naknadno doplatiti. Iznos ove doplate varira od destinacije i aerodroma gde se ona plaća.

 

Ponuda je zanimljiva iz tog razloga što se za pojedine evropske destinacije sa Pegasusu Airlinesom može leteti povoljno iz Istanbula, pa uz let iz Beograda do turske prestonice može se stići možda i povoljnije nego direktnim letom. Na ovaj način se pored krajnje destinacije, može obići i prelepi Istanbul.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Pegasus Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Pegasus Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar