Lufthansa promotivne cene avio karata

Lufthansa: Veliko septembarsko sniženje cena avio karata

Nemačka avio kompanija Lufthansa i ovog meseca spremila je veliki broj letova sa promotivnim cenama.

lufthansa-avion-sletanje

Lufthansa je ovog puta snizila cene avio karata ka čak 14 nemačkih gradova, a pošto nigde nisu specifično navedeni datumi važenja ove akcije, preporučuje se da se brzo reaguje i kompletira proces rezervacije ukoliko se želi osigurati avio karta pod ovako povoljnim uslovima.

 

Trenutno najpovoljniji je povratni let ka Frankfurtu na Majni i cena avio karte je već od 119 EUR, a toliko košta i povratno putovanje ka Minhenu. Avio karte iz Beograda za Berlin, Dizeldorf i Štutgart su od 179 EUR, Hanover je od 189 EUR, a povratna karta za Nirmberg i Paderborn/Lipštat je već od 199 EUR. Povratni let od Beograda do Hamburga je od 209 EUR, Minster je od 219 EUR, Lajpcig od 319 EUR, a Keln, Bremen i Drezden od 239 EUR.

 

Čak 35 letova na nedeljnom nivou sa aerodroma “Nikola Tesla”, garantuju da će domaći putnici lako moći da nađu odgovarajuće termine za sebe uz maksimalnu fleksibilnost. Sve cene su za povratne letove sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

 

Zanimljivo zvuči i to što Lufthansa propagira svim putnicima “Rail&Fly” program sa kojim već od 29 EUR, nakon letenja avionom, svoje putovanje putnici mogu da nastave vozom, skoro ka celoj Nemačkoj. Na ovaj način nemačka avio kompanija i nemačka železnica žele da maksimalno olakšaju putovanje svima i umanje troškove putovanja. Vožnja modernim Deutsche Bahn AG (skr. DB) vozovima doživljaj je sam za sebe zbog komfora i kvaliteta usluge koju nemačka železnica pruža svojim putnicima.

 

Pored nemačkih gradova, avio kompanija Lufthansa je u ovo ponudu uvrstila i Meksiko Siti. Povratne avio karte mogu da se kupe već od 1180 EUR. U ovu cenu su takođe uračunati svi dodatni troškovi. Na ovoj liniji posebno je vredno spomenuti to što saobraća najnoviji avion u Lufthansinoj floti: Boeing 737-800.

 

Sve ponude su ograničenog karaktera i moguće je da će sedišta po ovim cenama biti brzo popunjena, pa treba hitro reagovati.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Lufthansa

Rezervišite odmah avio karte kompanije Lufthansa online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar