Turkish Airlines: Promo cene

Turkish Airlines: Promotivne cene letova ka 11 destinacija u Evropi i Severnoj Americi

U zimskom periodu sve avio kompanije računaju na smanjenje broja putnika u odnosu na letnji period, pa iz tog razloga povećavaju broj destinacija koje imaju promotivne cene avio karata.

turkish-airlines

Turkish Airlines potrudio se da skrene pažnju na sebe sa znatno povoljnijim avio kartama u odnosu na njihovu standardnu ponudu. Ova turska avio kompanija ovog puta nudi jedanaest evropskih i severnoameričkih destinacija sa povoljnim cenama avio karata.

 

U svojoj ponudi evropskih destinacija najinteresantnija je povratna avio karta do Istanbula čija je cena od 99 EUR, a Turkish Airlines naveo je još Donjeck, Soči, Oslo i Helsinki sa cenom avio karte od 229 EUR, Baku od 259 EUR i Madrid od 269 EUR.

 

Turska avio kompanija ponudila je i četiri severnoameričke destinacije po sniženim cenama. Povratna avio karta sa uračunatim svim dodatnim troškovima iz sa aerodroma “Nikola Tesla” iz Beograda za Njujork, Vašington, Čikago ili Toronto može da se kupi već od 449 EUR.

 

Sve povrtane avio karte koje su uključene u “Early Bird” promociju mogu da se rezervišu i kupe od danas pa do 5. oktobra 2013. godine i važe za period putovanja od 1. novembra 2013. do 13. februara 2014. godine. U cenu je uključena standardna usluga Turkish Airlinesa, kao i svi dodatni troškovi, a karte se moraju kupiti minimalno 30 dana pre planiranog putovanja.

 

Jeftine avio karte kao ovim svetskim gradovima još su interesantnije kada se ima u vidu vrhunski kvalitet usluga avio kompanije Turkish Airlines koja je baš zbog toga i višestruko nagrađivana.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Turkish Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Turkish Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar