Air France: kratka oktobarska ponuda

Air France: Jeftine avio karte ka svetskim destinacijama u oktobru!

Francuski avio prevoznik Air France pokrenuo je novu promotivnu akciju za letove ka svetskim destinacijama, ali i ponudio šansu svojim putnicima da prvi isprobaju preuređene avione sa novom Premium Economy klasom i unapređenih ekonomskim i biznis klasama.

air-france

Promotivna akcija je  jako kratka i traje samo do 5. oktobra 2013. godine, a sve navedene cene važe za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

 

Na popustu su letovi ka brojnim severnoameričkim gradovima. Pa tako avio karta iz Beograda za Njujork može da se kupi već od  499 EUR, koliko koštaju povratni letovi i do Čikaga i Vašingtona. Cena avio karte do Toronta je od  499 EUR, dok su letovi za Hjuston i Los Anđeles od 539EUR.

 

I na ostalim kontinentima postoje brojne destinacije ka kojima je Air France snizio cene. Povratna avio karta do najvećeg grada Južne Afrike, Johanseburga je već od 699 EUR, a na azijskom kontinentu povratna avio karta ka Šangaju i Hong Kongu košta isto toliko, tj. od 699 EUR. Na sniženju su i avio karte ka Singapuru i on se mogu kupiti već od 789 EUR.

 

Da bi se ostvarili ovi popusti potrebno je što pre obaviti rezervaciju, jer je promotivna akcija otvorena samo do 5. oktobra, dok je Air France malo zakomplikovao situaciju vezanu za periode putovanja za koji se mogu kupiti avio karte.

 

Avio karte iz ove promotivne ponude za Severnu Ameriku važe u periodu od 1. novembra do 17. decembra ove godine, pa zatim od 25. decembra 2013. do 5. januara 2014. i na kraju od 7. januara do 13. februara 2014. godine. Ka ostalim destinacijama period putovanja je od 1. oktobra 2013. godine do 31. marta 2014. godine.

 

Kako letovi saobraćaju preko Pariza treba napomenuti da je Air France malo promenio red letenja iz i ka beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Air France i dalje ima dva dnevna leta, jedan jutarnji sa polaskom u 7:25 (koji sleće u Pariz u 10:05) i popodnevni u 17:55 (koji sleće u glavni grad Francuske u 20:15). Povratni letovi za Beograd su u 11h i 21:05 sa francuskog aerodroma u Parizu.

air-france-novine

Kupovinom avio karte na ovom popustu putnici će imati priliku da lete preuređenom ekonomskom i biznis klasom, a moći će da odaberu i novu Premium Economy klasu. Unutrašnjost aviona u floti avio kompanije Air France od početka 2014. godine biće osvežena novim dizajnom sedišta koji dozvoljava veću komfornost i pruža više prostora za noge, a usluga će biti unapređena sa novim sistemom zabave. Kako najavljuje francuska avio kompanija i posluženje u avionu će takođe biti poboljšano sa bogatijim menijem i obimnijim porcijama.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar