LOT Polish Airlines: Promocija septembar

LOT Polish Airlines: Septembarska promocija za brze!

Poljska avio kompanija LOT Polish Airlines aktivirala je kratku promotivnu akciju na kojoj mogu da se kupe jeftine avio karte ka Varšavi, ali i brojnim drugim svetskim destinacijama.

lot-polish-airlines-avio

Povoljne povratne avio karte mogu da se kupe od danas, a poslednji dan promotivne akcije je petak 20. septembar 2013. Ova dvodnevna kratka akcija obuhvata sve letove u periodu od 1. oktobra ove godine do 31. marta 2014. godine.

 

Povratna avio karta sa uračunatim dodatnim troškovima od Beograda do Varšave može da se kupi već od 129 EUR. U promotivnoj ponudi je i povratni let od Budimpešte do Varšave koji se može kupiti već od 110 EUR.

 

Zanimljivo je spomenuti i da su mnogi letovi iz Varšave na sniženju, pa se neke avio karte više isplate kombinovanjem leta od Beograda/Budimpešte do Varšave, pa od Varšave ka ciljnoj destinaciji, u odnosu od direktni let iz Beograda ili Budimpešte.

 

LOT Polish Airlines ovom prilikom naglašava nekoliko letova ka svetskim destinacijama. Povratni let iz Varšave do Njujorka je već od 427 EUR, a toliko košta i povratna avio karta od Varšave do Čikaga. Povratni let iz poljskog glavnog grada do Toronta je od 474 EUR, do Pekinga već od 451 EUR, do Tel Aviva od 165 EUR.

 

Iz Varšave može da se jeftino leti i ka brojnim evropskim destinacijama. Povratna avio karta do Brisela je već od 119 EUR, do Praga, Stokholma i Odese je od 97 EUR, do ruskih gradova Moskve i Sankt Peterburga od 142 EUR, a do Minska, glavnog grada Belorusije, već od 92 EUR.

 

Promocija traje jako kratko, samo do petka, 20. septembra, pa je potrebno brzo reagovati.

 

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar