Povoljne avio karte do Severne Amerike

Veliki broj avio kompanija značajno snizio cene avio karata do Severne Amerike

Sedam velikih avio kompanija koje lete direktno ili kodšer letovima do i iz Beograda i Srbije ovog meseca ponudile su jeftine avio karte ka najvećim gradovima u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi.

njujork1

U ponudi su povratni letovi ka Los Anđelesu, Hjustonu, Čikagu, Vašingtonu, Torontu, Majamiju, Njujorku i Bostonu, a u ovoj borbi za ponudu najjeftinije avio karte ka ovim destinacijama, uključile su se najveće evropske avio kompanije: Alitalia, KLM, Swiss International Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines, Air France i Turkish Airlines. Pobednici će svakako biti putnici koji odluče da putuju u ovom periodu ka severnoameričkom kontinentu.

 

Promocija važi do 5. oktobra 2013. godine, a za period od 1. novembra 2013 godine pa do 13. februara 2014. (u slučaju Austrian Airlines, Lufthansa, Swiss International Airlines i Turkish Airlines) ili 31. marta 2014. godine (u slučaju Air France, Alitalia i KLM avio kompanija). Sve avio kompanije imaju i izuzetke u ovom periodu, kada ne primenjuju ove popuste zbog povećane tražnje (npr. oko novogodišnjih praznika), pa je najbolje kontaktirati naše agente za više detalja.

 

Povratna avio karta sa svim uračunatim dodatnim troškovima do Njujorka, Čikaga, Toronta i Vašingtona kreće već od 489 EUR, koliko košta avio karta kod Swiss International Airlines i avio kompanije Lufthansa. Povratna avio karta kod kompanije Austrian Airlines je od 499 EUR, kod KLM i Turkish Airlines je od 519 EUR, kod Air France je od 529 EUR, a kod Alitalia je od 539 EUR. Alitalia ne nudi let kao Vašingtonu sa sniženjem, a nudi avio kartu do Čikaga po ceni od 549 EUR. Swiss International Airlines i Lufthansa nisu naveli Toronto u svojoj promotivnoj ponudi.

 

Povratna avio karta do Los Anđelesa sa svim uračunatim dodatnim troškovima najpovoljnija je kod Swiss International Airlines i kreće već od 529 EUR, a kod avio kompanije Lufthansa od 539 EUR. Kod avio kompanije KLM avio karta ka ovoj destinaciji kreće od 559 EUR, kod Air France od 569 EUR, a kod Turkish Airlines od 619 EUR.

 

U ovoj promotivnoj akciji Alitalia je ponudila još dve destinacije u Sjedinjenim Američkim Državama: Majami i Boston. Cena povratne avio karte od Beograda do Majamija sa svim uključenim troškovima je već od 839 EUR, dok za letove na relaciji do Bostona cena avio karte kreće od 849 EUR.

 

Treba napomenuti da Jat Airways, tj. buduća Air Serbia leti na Air France letovima od Beograda do Pariza, slično kao i u slučaju avio kompanije KLM koja leti do severnoameričkih destinacija sa presedanjem u Amsterdamu do kog leti takođe Jat Airways/Air Serbia kodšer sporazumom sa KLM. Alitalia izvodi sve letove preko Rima do kog isto stižu avioni domaće avio kompanije, dok ostale avio kompanije izvode same svoje letove sa presedanjem na aerodromima koje koriste kao čvorišta ka svim drugim destinacijama.

 

Online rezervacije letova na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14
Kreditne kartice nisu potrebne!
Rent-a-Car Online Rezervacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar