Lufthansa: povoljne avio karte

Lufthansa: Jeftine avio karte ka Evropi i Nemačkoj

Nemačka avio kompanija Lufthansa još jednom podseća na brojna sniženja na njihovim letovima ka brojnim destinacijama.

lufthansa

Iako avio kompanija Lufthansa nije precizno odredila datum važenja promocije, karte treba kupiti bar sedam dana pre putovanja, a broj mesta po sniženim cenama je ograničen, pa treba obaviti onlajn rezervaciju na vreme.

 

Na sniženju su trenutno brojne destinacije u Nemačkoj, pa je tako cena avio karte za povratni let iz Beograda ka Frankfurtu na Majni već od 119 EUR, koliko košta i povratno putovanje ka Minhenu. Avio karte iz Beograda za Berlin, Dizeldorf i Štutgart su od 179 EUR, Hanover je od 189 EUR, a povratna karta za Nirmberg i Paderborn/Lipštat je već od 199 EUR. Povratni let od Beograda do Hamburga je od 209 EUR, Minster je od 219 EUR, Lajpcig od 319 EUR, a Keln, Bremen i Drezden od 239 EUR.

 

Osim nemačkih aerodroma, Lufthansa sleće i na brojne druge evropske destinacije. Povratna avio karta ka Ženevi je već od 189 EUR, za Pariz i Rim je takođe od 189 EUR. Cena avio karte za Istanbul i Bazel su od 199 EUR, a do Londona, Atine i Firence od 209 EUR. Jeftine avio karte se mogu rezervisati i za Madrid i Barselonu i to od 229 EUR, letovi Cirih, Prag i Beč su od 249 EUR. a avio karta za Mačester je od 269 EUR. Ovo je samo deo evropske ponude avio kompanije Lufthansa, a na popustu je čak 35 evropskih letova. Sve cene su navedene sa uključenim svim dodatnim troškovima.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Lufthansa

Rezervišite odmah avio karte kompanije Lufthansa online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar