AYMOD 2013 Istanbul – 49. Međunarodni sajam obuće i mode

AYMOD 2013 Istanbul: Treći najveći modni sajam u Evropi

 Treći po veličini sajam obuće i mode u Evropi održaće se od 6. do 9. novembra 2013. godine u Istanbulu.

 Istanbul

Zbog svoje blizine sa velikim tržištima i veoma povoljnim geografskim položajem na raskršću kontinenata, ovaj istanbulski sajam ima veliki značaj, ne samo za Tursku, već i za Evropu, Severnu Afriku, Bliski istok i Aziju. Procenjuje se da investitori baš preko ove zemlje mogu da stignu do 1.5 milijardi ljudi, pa zbog toga svake godine raste interesovanje za AYMOD, a samim tim i ponuda.

 

Na drugom ovogodišnjem sajmu mode u Istanbulu, a ukupno 49. koji će se održati do sad, moćiće da se vide najnoviji modeli obuće i modne kolekcije za proleće i leto 2014. godine. Na AYMOD 2013 učestvovaće preko 400 kompanija iz 20 različitih zemalja, a izdvajaju se proizvođači iz Španije, Italije, Nemačke, Portugala, Grčke, Indije, ali tu su i mnogi drugi. Poseta sajmu je takođe odlična prilika da se vidi ponuda turskih izlagača, koji svojim kvalitetom imaju sve značajniju ulogu na svetskoj mapi mode.

 

Trenutno više avio kompanija nudi jeftine povratne avio karte iz Beograda do Istanbula. U periodu od 6. do 9. novembra ove godine, može se jeftino putovati novim avionima i novom avio kompanijom – Air Serbia, a povratna karta sa svim uračunatim dodatnim troškovima može da se kupi već od 99 EUR. Ovo je cena avio karte u promotivnoj ponudi koja se završava sutra, 9. oktobra, pa treba brzo reagovati kako bi se osigurala avio karta.

 

Povratna avio karta kod Pegasus Airlinesa je isto sa povoljnom cenom i ona kreće od 138 EUR, dok je kod Turkish Airlines avio karta ka Istanbulu od 154 EUR. Ovo su takođe cene u promotivnim ponudama ovih avio kompanija, a ova akcija se završava 31. oktobra.

 

Povoljan smeštaj u Istanbulu može se naći na ovom linku, a pored AYMOD 2013 sajma, ovaj grad nudi još mnogo toga zanimljivog, što ne bi smelo da se propusti da se vidi u prestonici Turske.

Online rezervacije letova možete izvršiti na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rent-a-Car Online rezervacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar