Flydubai: promotivne cene za oktobar

Flydubai: Jeftine avio karte do bliskog istoka i Azije, nova biznis klasa

Low cost avio kompanija FlyDubai, ponudila je ovog meseca jeftine avio karte za letove ka bliskoistočnjačkim destinacijama i azijskim gradovima. Istovremeno, ova avio kompanija unapredila je dosadašnju uslugu sa novom biznis klasom.

 

flydubai-bliski-istok

 

Do 31. oktobra 2013. godine (a u slučaju aerodorma Kolombo i aerodroma na Maldivima do 15. oktobra 2013.) mogu se kupiti avio karte avio kompanije FlyDubai ka brojnim destinacijama na Bliskom istoku i Aziji.

 

Pa tako, direktan let iz Beograda do Dubai je već od 380 EUR, a preko ovog grada može se nastaviti putovanje ka brojnim drugim destinacijama koje FlyDubai ima u svojoj ponudi. Povratna avio karta do Muskata je od 421 EUR, do Rijada je od 457 EUR, do Dohe je od 510 EUR, a do Kuvajta već od 513 EUR. FlyDubai je takođe snizio cene avio karata do Damama i ona je sad od 517 EUR, a do Bejruta, Maldiva i Kolomboa je od 529 EUR. Na kraju, i letovi do Džede su sniženi i cena avio karte do ove destinacije je već od 540 EUR.

 

Sve navedene cene su za povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima, a podrazumevaju prevoz jednog putnika i njegov ručni prtljag, dok se ostale usluge naplaćuju po cenovniku ove low cost avio kompanije.

 

Period letenja za koji važe ove avio karte zavisi od krajnje destinacije. Dok sa aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu može da se leti ka svim destinacijama u prvom slobodnom terminu od današnjeg dana, promocija za Rijad i Muskat važi samo za letove do 27. oktobra 2013. godine, a do Maldiva i Kolomboa do 15. novembra 2013. godine. Period promotivnih letova za Džeda, Bejrut, Damam, Kuvajt, Doha i Dubai, duži je i važi do 31. marta 2014. godine.

 

Avioni preuređeni za potrebe biznis klase u avio kompaniji FlyDubai počeli su da stižu od avgusta ove godine, a u nekoliko navrata sleteli su i na aerodrom “Nikola Tesla”. Međutim, od januara 2014. godine biće uspostavljena stalna linija iz Dubaija do beogradskog aerodroma sa ovom uslugom.

Ova klasa biće veoma slična onome što nude tradicionalne avio kompanije, počev od komfornijeg putovanja, pa do prioritetnog čekiranja prtljaga na aerodromima.

Iako je po definiciji low cost avio kompanija, FlyDubai će od oktobra svim putnicima ponuditi i sedište u novoj biznis klasi. Već od 6. januara 2014. godine ova usluga biće dostupna i putnicima iz naše zemlje.

 

Online rezervacije letova avio kompanije FlyDubai

Rezervišite odmah avio karte kompanije FlyDubai online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar