Air France napunio 80 godina

Air France rođendan: Pokon popusti od 80 do 500 EUR na sve avio karte!

Sedmog oktobra 2013. godine francuska avio kompanija Air France proslavila je osamdeset godina svog postojanja i tom prilikom obećala je brojne poklone svojim putnicima do kraja godine.

 

80-godina-air-france

Prvi potez koji je ova avio kompanija načinila je uvođenje velikih popusta, u iznosu od 80 EUR do 500 EUR, na avio karte svim svojim putnicima koji iste kupe do 31. decembra 2013. godine.

 

Popust se obračunava odmah po kupovini i važi za sve avio karte sa polaznom tačkom iz Beograda, a koje koštaju više minimalno 15.000 dinara. Putnici sa ovakvim kartama dobiće popust od 80 EUR, dok će putnici koji su odlučili da isprobaju novu premijum ekonomsku klasu imati popust od 150 EUR. Putnici biznis klase dobiće popust od 250 EUR, a ovaj iznos će se uvećati čak na 500 EUR onima koji budu u prvoj klasi avio kompanije Air France.

 

Ovaj popust se ne odnosi na cenu sa uračunatim dodatnim troškovima, već samo na osnovnu vrednost avio karte ka odabranoj svetskoj destinaciji.

 

Ovo je samo još jedna promotivna mera povrh već velikog broja povoljnih letova ka Aziji, Africi, Evropi ili Severnoj Americi, koji se nalaze u ponudi avio kompanije Air France.

 

Da bi dodatno obeležila ovaj svečani jubilej, avio kompanija Air France napravila je veb sajt posvećen samo u čast ove velike godišnjice. Na ovom linku može se videti kratka istorija avio kompanije i njenih prvih 80 godina: od prvih koraka avio industrije, preko kreiranja velike francuske avio kompanije, pa usavršavanja i čuvenog Concorda i sve do današnjeg izgleda moderne kompanije Air France. Interesantna ideja, koja je uz to i lepo izvedena – vredi pogledati uz blagu napomenu da je sav tekst dostupan samo na francuskom i engleskom jeziku.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar