Friday Blog: 5 Najgorih aerodroma na svetu

Gledajte da na svojim putovanjima izbegnete sledeće aerodrome!

Putnici rado biraju avio prevoz za svoja putovanja, jer je nabrže prevozno sredstvo, a vrlo često i najudobnija opcija. Međutim, isto tako rado izbegavaju neke aerodrome jer na njima nije najprijatnije čekati naredni let.

Ako birate avio prevoz i ako volite dobru uslugu na aerodromina, šoping u free shop prodavnicama – onda gledajte da na svojim putovanjima izbegnete sledeće aerodrome.

1. Ninoy Aquino – Manila, Filipini

Ovo je aerodrom koji je tokom 2013. godine, po jednoj anketi, dobio prvo mesto za listi najgorih zbog neljubaznog osoblja, loše higijene i predugih redova na šalterima. Inače, ovaj aerodrom poseti godišnje 32 miliona putnika – iako je kapacitet aerodroma samo 6 miliona!

Friday Blog 5 Najgorih aerodroma na svetu

2. Charles de Gaulle – Pariz, Francuska

Šarl De Gol kraj Pariza, duži vremenski period dobija loše ocene putnika kroz razne ankete koje se sprovode tokom godine. Nosi titulu jednog od najgorih evropskih aerodroma i putnici koji često koriste avio prevoz vole da izbegnu ovaj aerodrom prilikom presedanja. Osnovni problem sa kojim se putnici susreću je vrlo neljubazno osoblje, koje između ostalog odbija da koristi engleski jezik pri komunikaciji sa putnicima. Treba naglasiti da zaposleni na tim radnim mestima po opisu posla moraju da govore engleski jezik. Takođe, putnici negoduju jer od terminala 1 do terminala 2 moraju da prepešače 2 km.

Friday Blog 5 Najgorih aerodroma na svetu

3. Bergamo Orio al Serio, Bergamo, Italija

Ovo je aerodrom koji nosi titulu najgoreg aerodroma na svetu po ocenama putnika. To mesto je zalužio zbog jako loše higijene, velike buke i nemogućnosti komunikacije sa osobljem koje ne govori ni jedan jezik osim italijanskog.

Friday Blog 5 Najgorih aerodroma na svetu

4. Zurich International, Cirih, Švajcarska

Internacionalni aerodrom u Cirihu je jedan od najuređenijih aerodroma na svetu. Higijena je na besprekornom nivou. Ponuda restorana i prodavnica će Vam svakako skratiti vreme čekanja na aerodromu – međutim, kako je ovo jedan od opterećenijih aerodroma i kontrola postavljena na visok nivo, posebnu vezano za imigrante, agenti policije i aerodromsko obezbeđenje sa svojim neprijatnim stavom i mnoštvom trivijalnih pitanja mogu uveliko da pokvare celokupan utisak na ovom aerodromu. Zato, budite strpljivi, ovde kontrole mogu da traju duže nego sto ste navikli.

Friday Blog 5 Najgorih aerodroma na svetu

5. Netaji Subhas Chandra Bose, Kalkuta, Indija

Na spisku jednog od najgorih aerodroma na svetu našao se zbog jako loše higijene na svim delovima aerodroma, nesnosne gužve i galame koje ga odlikuju. U vodiču za spavanje na aerodromima pronaćićete informaciju da je ovo aerodrom na kome je nemoguće spavati i da je sa obezbeđenjem jako teško izaći na kraj.

Friday Blog 5 Najgorih aerodroma na svetu

Ovo su samo neki od aerodroma koji su zbog osnovnih stvari dobili loše ocene putnika. Iako se danas ne govori o luksuznim putovanjima avionom i avio prevoz je uvođenjem low cost avio kompanija i snižavanjem cena i kod redovnih avio prevoznika postao dostupniji širem krugu putnika, ipak svi putnici očekuju viši nivo usluge na aerodromima, visok nivo higijene i stručno i ljubazno osoblje.

Koji su stavke Vama najbitnije na aerodromu? Koji biste Vi aerodrom ocenili najlošijom ocenom?

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar