Vueling: Beograd Berselona Prodaja Karata

Avio kompanija Vueling uvodi liniju od Barselone do Beograda!

Španska avio kompanija Vueling najavila je da će od 20. juna 2014. godine uspostaviti redovnu liniju Barselona – Beograd.

Trenutno je u planu da na ovoj liniji budu tri nedeljna leta: ponedeljkom, sredom i petkom iz Beograda, kao i iz Barselone. Zakazani polasci bilo iz Barselona ili sa aerodrom “Nikola Tesla” su u večernjim satima.

Avio karte već danas mogu da se rezervišu i kupe, ali za, za sad, samo period letenja od 20. juna 2014. godine do 15. septembra 2014. godine, jer će ova linija po svemu sudeći biti sezonska. Na slici je ilustrovana cena samo jednog mogućeg povratnog leta iz Beograda do Barselone sa avio kompanijom Vueling, po ceni od 17.236 RSD – što je znatno povoljnije od onoga što nude druge avio kompanije koje lete na ovoj relaciji. U cenu avio karte uračunati su svi dodatni troškovi, kao i naknada za čekiran prtljag težine do 23kg.

Avio kompanija Vueling pored osnovne usluge tipične za low cost avio kompanije, nudi i više klase putovanja, naprednije usluge, ali omogućava i presedanje na brojne druge letove unutar Španije. Na ovaj način moguće je kupiti jeftine avio karte i do gradova kao što su Madrid, Bilbao,MalagaValensija ili Palma de Majorka.

Online rezervacije letova avio kompanije Vueling

Rezervišite odmah avio karte kompanije Vueling online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

2 Komentara
  1. cekiranje

    nemanja
     odgovori
    11/02/2019

    Cekiranje na BG aerodromu nije moguce uraditi online? Za relaciju BG – Barsa – BG. Ali je za povratnu kartu moguce / obavezno cekiranje online?

    • Cekiranje

      Natalija
       odgovori
      19/07/2019

      Imam instaliran Vueling app i tačan je info da ne možete da uradite online check in za Bgd – Barsa (dobijate poruku da čekiranje morate da izvršite na aerodromu na njihovom desku), a Barsa – Bgd povratna može online.

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar