Air Serbia: Promo ponuda 2 za 1

Air Serbia promocija: cena jedne avio karte za dve osobe!

Domaća avio kompanija Air Serbia pokrenula je promotivnu akciju samo za najbrže kupce u kojoj nudi letove ka 10 destinacija – za dve osobe po ceni samo jedne avio karte.

 

air-serbia-posada

 

U ovoj ponudi avio kompanije Air Serbia radi se o povratnim avio kartama za dve osobe gde druga avio karta dolazi sa 100% popustom. Promo akcija aktivna je od danas, bez vremenskog ograničenja, ali sa određenim brojem povoljnih avio karata. Ponuda važi za sva putovanja u periodu od 1. decembra ove godine do 29. marta 2014. godine. 

 

U promociji se nalaze regionalni letovi, a najjeftinija avio karta je na relaciji Beograd – Banja Luka i njena cena je već od 125 EUR. Avio karta do Sarajevo je već od 185 EUR, a Ljubljana i Bukurešt su već od 230 EUR.

 

Dve povratne avio karte za letove sa aerodroma Nikola Tesla do Soluna iznose 215 EUR, cena za dve avio karte na relaciji Beograd – Brisel 255 EUR, Larnaka 280 EURAmstersdam 295 EUR. Letovi do severnih destinacija su isto u ovoj povoljnoj ponudi Beograd – Kopenhagen 275 EUR,Stokholm 265 EUR.

 

Sve navedene cene su za dve povratne avio karte, sa standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia sa svim uračunatim aerodromaskim taksama.

 

Nova domaća avio kompanija zabeležila je veliki uspeh u prvim nedeljama svog poslovanja, sa povećanjem broja putnika za 12% u odnosu na svog prethodnika, Jat Airways. Ovih dana Air Serbia dobija i treći avion tipa Airbus A319, a sa ovakvim promocijama i jeftinim avio kartama, čini se kao da će se ovakav, pozitivan trend nove avio kompanije i nastaviti u budućnosti. 

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar