LOT Polish Airlines promo

LOT Polish Airlines: L Crazy promotivne cene avio karata

Poljska avio kompanija LOT Polish Airlines aktivirala je promotivnu akciju u kojoj mogu da se kupe jeftine avio karte Beograd – Varšava, ali i na linijama iz Beograda ka brojnim drugim svetskim destinacijama preko poljske prestonice.

 

lot-polish-airlines-Crazy-L

Promotivna akcija će trajati sve do 28. novembra 2013. godine, a za period putovanja od 22. novembra 2013. godine do 13. aprila 2014. Jedini izuzetak kada ova promocija neće važiti je u rasponu od 15. decembra ove do 15. janura naredne godine kada LOT Polish Airlines očekuje povećanje broja putnika zbog dolazećih praznika.

 

Povoljne povratne avio karte mogu se kupiti za relaciju Beograd – Varšava i njihova cena kreće već od 129 EUR. Pošto je Varšava centralni aerodrom avio kompanije LOT Polish Airlines, preko ovog grada se iz Beograda može stići i do drugih evropskih destinacija. Jeftina avio karta može se, tako, kupiti za liniju Beograd – Hamburg preko Varšava i njena cena je od 229 EUR, avio karta do London je od 239 EUR, do Viljnus je od 219 EUR, do Kopenhagen je od 229 EUR, a do Amsterdam je od 209 EUR.

 

Poljska nacionalna avio kompanija ovog meseca ističe i jeftine avio karte za putovanje na liniji Beograd – Toronto, a cena za povratne avio karte sa svim uključenim troškovima kreće već od 669 EUR.

 

LOT Polish Airlines takođe leti do aerodroma Budimpešta, sa kojeg takođe nudi brojne letove za koje se mogu kupiti jeftine avio karte.

 

Sve navedene cene su za povratne avio karte sa uključenim svim standardnim uslugama poljske avio kompanije, i sa uključenim svim dodatnim troškovima. Broj avio karata po ovim cenama je ograničen.

 

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar